❖ Kaula Tantra Yoga ❖

 

 

 

 

 

 

 

❉ Kaula Tantra Yoga

(individueel in groep)

Een verdiepende vorm van yoga, waarin voelen,  diepe ontspanning & aandacht voorop staan. Elk moment op de dag is anders, elk moment is een nieuwe staat van zijn. In een reeks van lessen, gaan we echt kijken wat zich NU aandient. We respecteren onze grenzen, dagen onszelf uit, blijven in zachte kracht.

In deze reeks van lessen gaan we bepaalde thema's behandelen, afgestemd op de energie van de dag. Thema's als ademen, observatie, chakra-activatie, sufi-meditatie, Qi Gong, Kundalini & lichtcode activaties, loslaten/verzachten, diepe ontspanning, transformatie, seksuele energie laten stromen, je heilige ruimte, mannelijke en vrouwelijke energie, innerlijk kind, zelfliefde en jezelf krachtig in de wereld zetten.

 

Ervaar diep ontspannende meditatieve oefeningen, we wisselen staande Hatha poses af met kalme yin oefeningen die de natuurlijke toename van kracht, flexibiliteit, precisie en gezondheid biedt. We richten ons op ontspanning in de poses en het rustig de tijd geven om alles te integreren in het zenuwstelsel, doormiddel van lang aanhoudende poses, shavasanas en adem oefeningen. 

Het proces in de sessie is langzaam en mindful. Na de reeks vaker te doen, merk je duidelijk vooruitgang en ook bij regelmatige thuis-beoefening, op cel niveau en algemeen in je leven.

▼Voor wie & waarom▼
Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk, het gaat namelijk altijd om je eigen proces, in elk moment. Wat dient zich 'nu' aan, wat zegt jouw lichaam, - luister, voel, adem -, accepteer je grenzen én daag jezelf zeker uit. The Tantra yoga series helpt bij het balanceren en activeren in elke wijze in je leven, inclusief seksualiteit, door het balanceren van de chakra's, diaphragma's en dosha's. De serie is verdeeld in drie delen: de 'heating', de Tri-Dosha balanserende Shavasana en de Makrasana. De oefeningen zullen zelfstandig worden gepraktiseerd, zonder partner. De beoefening van Kaula Tantra yoga bestaat niet uit seksueel contact of naaktheid.

 

LOKATIES

De lessen worden momenteel gegeven:

- in Edanz te Groningen,

- op The Spirit Gathering Festivals, 

- of op diverse andere lokaties door het land.

 

Wil je graag dat ik dit bij jou kom brengen & delen? Stel zelf een groep mensen samen of host een reeks, stuur me een mailtje en

we maken een pakket op maat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

❉ Kaula Tantra Partner yoga (in groep)

- Info gelijk aan hierboven -

De oefeningen zullen gezamenlijk beoefent worden, waarbij aandacht voor elkaar, samen ademen en de balans zoeken erg belangrijk is.

De sessies worden vaak ingeleid doormiddel van een Ayurvedische walking-massage (met de voeten)

LOKATIES

De workshops worden gegeven:

- in Edanz te Groningen,

- op The Spirit Gathering Festivals, 

- of op diverse andere lokaties door het land.

 

Wil je graag dat ik dit bij jou kom brengen & delen? Stel zelf een groep mensen samen of host een event, stuur me een mailtje en

we maken een pakket op maat.

De energie weer vrij laten stromen

© 2018 by Aurora's Light