❖ Aurora Anne ❖

Aurora's Light

Ik ben Aurora Anne, een veelzijdige vrouw, die er van houdt mensen te inspireren.  Één van mijn missies is om mensen in hun licht en kracht te laten staan, doormiddel van diep transformerende healing op verschillende lagen in het bewustzijn, door persoonlijke coaching, waarbij er patronen en gedachtengangen worden doorbroken, door adem- en lichaamswerk en ook in groepsvorm met yoga en plant medicijn ceremonies.

Ik werk doelgericht en zal in mijn sessies veel praktische tools meegeven, om dieper tot de kern van de ziel en het levenspad te komen. Doordat ik zowel connect met de kosmos, hoger bewustzijn, kristallen evenals met de dagelijkse dingen des levens, blijft het heel aards en toepasbaar. Daar waar het omgaat. Als wereldoverbrugger met grote draagkracht, voelt het als nature om een ieder in spirit, mind & body meer in balans te brengen. 

Mijn werk is heel intuïtief en ik voel veel als hoogsensitief persoon. Al zo'n 6 jaar ben ik werkzaam als healer, teacher & therapeut met multidimensionaal energiewerk, stem & sound therapie en ben ik geïnitieerd als Reiki Master, Pranic Healer en opgeleid als Kaula Tantra Yoga Teacher.  In de loop der jaren heb ik vele workshops en trainingen gevolgd in sjamanisme, bewustwording, tantra, allerlei vormen van yoga, Qi- Gong, soul voice en opstellingswerk. Op mijn reizen in Zuid Amerika, als wel van diverse teachers & sjamanen op mijn pad, heb ik oude leringen, het sjamanisme en het werken met plant medicijnen geleerd. Dit heb ik geïntegreerd en uitgelijnd met mijn eigen frequentie, die ik hier op aarde kom brengen. Ik zal mijn werk afstemmen op de energie van elk individu, of in groepen op de groepsenergie

en op het collectief.

Tevens organiseer ik The Spirit Gathering, dit is een platform

waar mensen samen komen om hun talenten & kennis te delen.

Meer info klik hier: 

De energie weer vrij laten stromen

© 2018 by Aurora's Light